Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Ορισμός Υπευθύνων Ιερέων στον Τομέα Αναγνωστών και Ιεροπαίδων, στο Σελίβειο Γηροκομείο και στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

 



Στον ορισμό Υπευθύνων Ιερέων σε ποιμαντικούς τομείς της Ιεράς Μητροπόλεως προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, με σκοπό την καλύτερη και συστηματικότερη λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα όρισε:

τον π. Ιωάννη Γκιάφη, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου, υπεύθυνο του Τομέα Ποιμαντικής Αναγνωστών και Ιεροπαίδων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,

τον π. Δημήτριο Κολοκούρα, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αγριλιάς Μεσολογγίου, υπεύθυνο ποιμαντικής του Σελιβείου Γηροκομείου Μεσολογγίου και

τον αρχιμ. Γαβριήλ Κοκκώνη, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πενταλόφου, υπεύθυνο ποιμαντικής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα».

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε και στους τρεις Κληρικούς να επιτελούν τα καθήκοντά τους με ζήλο και επιμέλεια προς δόξαν Θεού και πνευματική οικοδομή των πιστών. Και οι τρεις θα διακονήσουν ιδιαίτερα ευαίσθητους ποιμαντικούς τομείς της τοπικής μας Εκκλησίας, που αφορούν την νεότητα, την ασθένεια και την τρίτη ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου