Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αγρινίου

 

Τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7ης Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Κατά την συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Δημήτρης Τζιώλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μίμης Σκορδόπουλος, ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου κ. Ιωάννης Μιμής και ο Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ιάκωβος Μπαλτάς συζητήθηκαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων: η πορεία του έργου ανακαινίσεως του Φαφουτείου Πνευματικού Κέντρου∙ η δημιουργία νέων Ενοριών στην πόλη του Αγρινίου και θέματα που αντιμετωπίζουν Ιεροί Ναοί της περιοχής. Επίσης καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες για τα Εγκαίνια των προσωρινών Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως στο Αγρίνιο, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και συζητήθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης του πολιούχου Αγίου Χριστοφόρου και των Ελευθερίων της πόλεως.

Κατά τη συνάντηση που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα διαπιστώθηκε και πάλι η βούληση των δύο πλευρών να υπάρχει στενή και συνεχής επικοινωνία και συνεργασία, προκειμένου να επιλύονται άμεσα τα θέματα που προκύπτουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την καλύτερη οργάνωση του εκκλησιαστικού και του κοινωνικού έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου