Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Δωροέκθεση από τη Φιλανθρωπική Ομάδα ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ''


Μια όμορφη Δωροέκθεση ετοιμάζει και φέτος η Φιλανθρωπική Ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τα εγκαίνια της Δωροέκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Παρακάτω δημοσιεύουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως, με αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τη Δωροέκθεση.


« Με την ευλογία του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, στο κτίριο των παλαιών Ιατρείων του Ι.Κ.Α. (έναντι του «Δροσινείου» Οικοτροφείου) στο Μεσολόγγι, θα λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά μια πρωτότυπη Έκθεση με Δώρα, προσφορά και φροντίδα της Φιλανθρωπικής Ομάδας «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ».

Τα εγκαίνια της Δωροέκθεσης θα γίνουν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 μ. μ. και θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλων των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ώρες 10:00 - 13:00 π.μ. και 18:00 - 20:30 μ.μ.

Στη Δωροέκθεση, θα υπάρχουν διάφορα είδη δώρων, κεντήματα, παραδοσιακά γλυκά και άλλα προϊόντα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των δώρων, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Θα είναι τιμή και ευλογία να βοηθήσουμε αυτή τη δραστηριότητα δίνοντας χαρά σ’ εκείνους που έχουν ανάγκη, καθώς τα Χριστούγεννα, η μεγάλη γιορτή της Αγάπης, πλησιάζει ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου