Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ομιλίες μοναχού Μωυσέως Αγιορείτου και παρουσίαση του νέου του βιβλίου


Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά βρίσκεται ο Γέροντας Μωυσής Αγιορείτης, στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.
Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 και ώρα  6.30΄μ.μ, στην αίθουσα της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου, ο π. Μωυσής θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η παρουσία του Θεού στη ζωή μας», το οποίο είναι έκδοση της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Θέρμου. Ομιλητές θα είναι οι καθηγητές Θεολογίας και τ. Λυκειάρχες  κ. Ιωάννης Κωστάκης και κ. Σπυρίδων Λαπατάς.
Αναφορά στο νεοεκδοθέν βιβλίο έγινε στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου χτες Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 το απόγευμα, όπου ο λόγιος Γέροντας ανέπτυξε ομιλία στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως με θέμα «Ο σκοπός του γάμου».
Το πρωί της Κυριακής μίλησε κατά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου.
            Το πρωί της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου θα επισκεφτεί το 2ο Λύκειο Αγρινίου όπου θα μιλήσει και θα συζητήσει με τα παιδιά του Λυκείου.
        Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου το πρωί ο π. Μωυσής θα μιλήσει στους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά την Γενική Ιερατική Σύναξη του μηνός Ιανουαρίου στον Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.  
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, θα μιλήσει στην Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλεως του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου