Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση της Σχολής Γονέων στην Κατούνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα η δεύτερη συνάντηση της Σχολής Γονέων του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κατούνας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημαρχείου Κατούνας και είχε θέμα: «ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΆ».

Ομιλητής ήταν ο κ. Βασίλειος Σταμάτης, παιδοψυχολόγος, ειδικός σε θέματα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο και με την συμπεριφορά των παιδιών που απορρέει από την σχέση τους με αυτό.

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην καλή, αλλά και στην κακή χρίση του διαδικτύου και στο πως αυτό επηρεάζει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του παιδιού. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι τo internet είναι ευλογία από το Θεό μας όπως και τα άλλα επιτεύγματα της επιστήμης αρκεί να γίνεται σωστή χρήση. Η κακή χρήση του και η ενασχόληση με αυτό αρκετές ώρες την ημέρα βλάπτει την ψυχοσωματική υγεία του ανθρώπου και ιδιαιτέρως των νέων.

Την εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως μας πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Επιφάνιος Καραγεώργος, ο οποίος και έκλεισε την όλη εκδήλωσή.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι μεγάλη υπήρξε η προσέλευση των γονέων και των παιδιών, που με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν την ομιλία.

Εκ του Ιερού Ναού








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου