Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ιερά Πανήγυρις Ενοριακού Ναού Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού  Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς, σας προσκαλούν στις Ιερές Ακολουθίες που θα τελεσθούν στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2012 επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Φιλίππου, προστάτου, εφόρου και ακοιμήτου πρεσβευτού της Ενορίας ημών.
Πιο συγκεκριμένα:

·         Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17:30μμ θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας & Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. ΚΟΣΜΑ.
  •      Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, και περί ώραν 07:00πμ θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος.
·             Το απόγευμα της Τετάρτης και ώρα 16:00μμ θα τελεσθεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός & εν συνεχεία η Ιερά  Παράκλησις του Αγίου Φιλίππου

·           Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17:30μμ θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση, κατά την οποία θα λάβει χώρα η παρουσίαση του βιβλίου << ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ >> του συγγραφέως κ Χρήστου Σιάσου, όπου θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Τριάντης, Αρχιερατικός Επίτροπος Κατούνης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ ΚΟΣΜΑ

      Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου