Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ομιλία του Θεοφάνη Μαλκίδη στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22ας Απριλίου 2018 η τελευταία, για την φετινή χρονιά, συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που ήταν αφιερωμένη στον Ελληνισμό
Ομιλητής ήταν ο εντιμώτατος κ. Θεοφάνης Μαλκίδης, Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, ο οποίος μίλησε με θέμα: «Παλαιές και σύγχρονες γενοκτονίες εναντίον του Ελληνισμού (Μικρά Ασία – Πόντος - Ολοκαυτώματα στην Κατοχή – σημερινή εθνική κρίση)».
Αμέσως μετά την ομιλία του κ. Μαλκίδη, ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς» χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.


Κλείνοντας την εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κοσμάς ευχαρίστησε τον ομιλητή για την εμπεριστατωμένη και αφυπνιστική ομιλία του, καθώς και τους δύο Συλλόγους για την συμμετοχή τους. Επίσης συνεχάρη τους γονείς που συμμετείχαν ολόκληρη τη χρονιά στις συναντήσεις της Σχολής, όπως επίσης και τους υπευθύνους που επωμίζονται κάθε χρόνο την ευθύνη της καλής λειτουργίας της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου