Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας


Τα κάλαντα των Χριστουγέννων και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, των Κατηχητικών Σχολείων της Ι. Μητροπόλεως, καθώς και η χορωδία του Χριστιανικού Ομίλου Νέων της Ι. Μητροπόλεως στο Μεσολόγγι.

Ακολούθησαν οι στρατιώτες του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, τα τμήματα της Φιλαρμονικής του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου και του Συλλόγου «Ιωσήφ Ρωγών», οι νέοι της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου και τα μέλη της Χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής «Η Αγία Σκέπη» Μεγάλης Χώρας.


Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας επισκέφθηκαν επίσης ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Καραπάνος καθώς και αρκετοί συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως για να του ευχηθούν ενόψει των εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου.
Ο Μητροπολίτης μας κ. Κοσμάς δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως με πολλή χαρά και αγάπη όλους τους επισκέπτες, ιδιαίτερα όμως τους νέους και τις νέες και τους ευχήθηκε για τις ημέρες των Χριστουγέννων, κάνοντας αναφορά στο βαθύτερο νόημα των εορτών των Χριστουγέννων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου