Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Έναρξη της Σχολής Γονέων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει προς τον ιερό κλήρο και τους ευσεβείς χριστιανούς ότι ξεκινούν και εφέτος οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων για το έτος 2011 – 2012.

Η πρώτη συνάντηση για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:30’ μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, στη διασταύρωση των οδών Γ. Χονδρού και Κανατά.

Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικονήσου κ. Ιωσήφ, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ανατροφή και αγωγή των τέκνων κατά τον άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο».

Ο Μητροπολίτης Προικοννήσου, Υπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Προποντίδος κ. Ιωσήφ ανήκει στην Ιεραρχία του Οικουμενικού Θρόνου, λόγιος και πολυγραφότατος συγγραφέας, Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Flinders της Ἀδελαΐδος, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Καλούνται οι γονείς να συμμετάσχουν και φέτος στις συναντήσεις της Σχολής, που σκοπό έχουν την στήριξη του θεσμού της οικογενείας, ιδιαιτέρως στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου