Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση συνεργατών του Ρ/Σ 106,3 FM της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας


Σε μια ζεστή και ευχάριστη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23ης Φεβρουαρίου 2017 η κοπή της βασιλόπιτας του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στις εγκαταστάσεις του Σταθμού. Νωρίτερα είχε τελεσθεί η ακολουθία του αγιασμού στους ραδιοθαλάμους του Σταθμού.
Την ακολουθία του αγιασμού και την κοπή της βασιλόπιτας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ. Επιφάνιος Καραγεώργος, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Π.Ε.Θ. κ. Σπυρίδων Παπαναστασίου, ο ιδιοκτήτης του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΧΕΛΩΟΣ TV κ. Κωνσταντίνος Μπόκας, ο Διευθυντής Προγράμματος του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΧΕΛΩΟΣ TV κ. Κωνσταντίνος Ζαφείρης, κληρικοί, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και φίλοι του Σταθμού.




Κατά την έναρξη της εκδήλωσης μίλησε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Μακάριος Αντωνόπουλος, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την τιμητική τους παρουσία, έκανε μια σύντομη αναδρομή στην έναρξη και την λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού. Αναφέρθηκε ονομαστικά και ευχαρίστησε τα πρόσωπα που στάθηκαν αρωγοί από την πρώτη στιγμή και σε όσους συμπαραστάθηκαν οικονομικά και ηθικά στην προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως. Αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα των εργαζομένων και όλων των συνεργατών για την απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος. Τέλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Κοσμά για την αγωνία και την διαρκή μέριμνά του για την στελέχωση και την λειτουργία του Ραδιοφώνου της Ιεράς Μητροπόλεως.



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Κοσμάς, στην προσφώνησή του, αναφέρθηκε στο όραμά του για την λειτουργία Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως, κάτι που είχε συμπεριλάβει στον ενθρονιστήριο λόγο του, στις 6 Νοεμβρίου 2005. Δόξασε τον Θεό γιατί αυτό το όραμα πραγματοποιήθηκε και ευχαρίστησε όλους όσους συνείργησαν στην προσπάθεια αυτή, ώστε να ακούγεται παντού ο Λόγος του Ευαγγελίου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Διευθυντή του Σταθμού αρχιμ. Μακάριο Αντωνόπουλο για την διαρκή μέριμνα του για την λειτουργία του Σταθμού και αναφέρθηκε επίσης στις φιλότιμες προσπάθειες όλου του προσωπικού, των συνεργατών και των φίλων του Σταθμού για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του.
Τέλος, χαιρετισμό απήθυνε και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και την Ιερά Μητρόπολη για την λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ο οποίος μεταφέρει τόσα χρήσιμα και ωφέλιμα μηνύματα στους ακροατές του, ενώ ευχήθηκε αυτή η προσπάθεια να συνεχίζεται πάντα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου