Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

«Μια Φάτνη στο σπίτι μας»



Ομιλία του αρχιμ. Εφραίμ Παναούση
στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7:00’ το απόγευμα, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Ομιλητής θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Αττικής αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης.
Θα αναπτύξει το θέμα: «Μια Φάτνη στο σπίτι μας».
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια η παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, υπό την διεύθυνση της δ. Μαρίας Καντάνη.
Ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης είναι Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στο Πολυδένδρι Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποιεί εκπομπές στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας από της ιδρύσεώς του έως σήμερα, ενώ ασχολείται και με την συγγραφή και την έκδοση παιδικών βιβλίων. Επίσης δραστηριοποιείται στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο κατηχητικό έργο της αδελφότητος Παναγίας Χρυσοπηγής και  στο Ιεραποστολικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουγκάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου