Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ομιλία του Καθηγητή Θεολογίας Αθανασίου Παπαρνάκη στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 19 Μαρτίου 2018 η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Ομιλητής ήταν ο ελλογιμώτατος κ. Αθανάσιος Παπαρνάκης, Αναπληρωτής Kαθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος μίλησε με θέμα: «Η αγιότητα στην οικογένεια: ένα διαχρονικό αίτημα». Ακολούθησε συζήτηση με τους παρισταμένους γονείς, κατά την οποία ο ομιλητής έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις. Την συνάντηση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κοσμάς.
Η επόμενη συνάντηση στην πόλη του Αγρινίου, που θα είναι και η τελευταία για την φετινή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ. στον ίδιο χώρο, με ομιλητή τον κ. Θεοφάνη Μαλκίδη, διδάκτωρα Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και θέμα: «Παλαιές και σύγχρονες γενοκτονίες εναντίον του Ελληνισμού (Μικρά Ασία – Πόντος – ολοκαυτώματα στην Κατοχή – σημερινή εθνική κρίση)».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου