Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη της Σχολής Γονέων στο Αγρίνιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 30ης Οκτωβρίου 2016 η πρώτη – για τη νέα χρονιά – συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Την ακολουθία του Αγιασμού, για την έναρξη της νέας χρονιάς, τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας αρχιμ. Επιφάνιος Καραγεώργος.
Στη συνέχεια η κα Μαρία Μαντουβάλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ανέπτυξε το θέμα: «Επιφανείς εθνικοί ηγέτες και ευεργέτες, πολιτικοί και πνευματικοί. Τα χαρακτηριστικά τους».
Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος, τον οποίο συνόψισε ο άγιος Πρωτοσύγκελλος, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας και ευχαριστώντας την ομιλήτρια για την εμπεριστατωμένη εισήγηση που παρουσίασε.

Η επόμενη συνάντηση, για το Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με ομιλήτρια την ελλογιμωτάτη κα Ελισάβετ Χρόνη, Καθηγήτρια Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής Πατρών και Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και θέμα: «Κεφαλαλγία: απλά πονοκέφαλος ή σύμπτωμα σοβαρής νόσου;».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου