Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ομιλία του μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2015 η δεύτερη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Ομιλητής ήταν ο οσιολογιώτατος μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης, αδελφός της Ιεράς Μονής Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής, διδάκτωρ Θεολογίας και πτυχιούχος Φιλοσοφίας. Το θέμα που ανέπτυξε ήταν: «Η γενιά της αδιαφορίας».
Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος, με το πολυπληθές ακροατήριο, τον οποίο έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κοσμάς.
Η επόμενη συνάντηση, για το Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με ομιλητή τον πανοσιολογιώτατο ιερομόναχο Αθανάσιο Σιμωνοπετρίτη, εκ της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, με θέμα: «Σύμμορφοι τω Χριστώ».

Στο τέλος της συνάντησης θα λάβει χώρα η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό της Ιεράς Μητροπόλεως, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη συμπλήρωση 300 χρόνων από τη γέννηση του εθναποστόλου αγίου Κοσμά του Αιτωλού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου