Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ευχαριστήρια Επιστολή από το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»



 Με επιστολή που απέστειλε προς τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως Ατόμων με Αναπηρίες «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» εκφράζει τις ευχαριστίες του για την κάλυψη των εξόδων των τροφίμων της κατασκήνωσής του.

Η Κατασκήνωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου του Εργαστηρίου στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου από 5 έως 15 Ιουλίου 2012.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:
 

           
«Σεβασµιώτατε
υποκλινόµεθα µε σεβασµό και ζητούµε την ευλογία σας.

Το Διοικητικό Συµβούλιο, οι νέοι µε νοητική υστέρηση και οι εργαζόµενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελµατικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», θέλουµε να Σας ευχαριστήσουµε θερµότατα µέσα από την καρδιά µας και να Σας εκφράσουµε τις θερµότατες ευχαριστίες µας, καθώς και στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας διότι καλύψατε όλα τα τρόφιµα της κατασκήνωσής µας, καθ' όλη την διάρκεια του Κατασκηνωτικού µας προγράµµατος που πραγµατοποιήθηκε στο Ναυταθλητικό µας Κέντρο στο Μεσολόγγι, το χρονικό διάστηµα από 5 έως και 15 Ιουλίου 2012. Αισθανόµαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουµε επίσης και τον Ιερό Κλήρο των συνεργατών Σας.

Θέλουµε να γνωρίζετε ότι τα παιδιά µας τα συνόδευε η ευλογία Σας και ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα την κατασκήνωσή τους, απολαµβάνοντας τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που περιελάµβανε το καθηµερινό κατασκηνωτικό τους πρόγραµµα.

Είναι µεγάλη τιµή για εµάς και για τους εκπαιδευόµενους νέους µας, το ενδιαφέρον, η στήριξη και η φροντίδα που δείχνετε στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» από την πρώτη στιγµή της αναλήψεω; των υψηλών καθηκόντων Σας, συνεχίζοντας µε Αγάπη και ως Επίτιµος Πρόεδρος του Εργαστηρίου µας το θεµέλιο λίθο που έθεσε η Ιερά Μητρόπολής µας, στο ευαίσθητο και δύσκολο κοινωνικό έργο που επιτελούµε.

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι είσθε ο Σεβασμιώτατός μας, ο Δεσπότης μας που μας συνδέει πνευματική σχέση και έχουμε πάντα την ανάγκη να ευρισκόμεθα υπό την Σκέπην σας.

Προσευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να Σας χαρίζει πάντοτε Υγεία, Δύναμη και Μακρoημέρευση».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου