Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Κυκλοφορούν τα τελευταία τεύχη του Περιοδικού «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»


Εξώφυλλο 19ου τεύχους


Εξώφυλλο 20ου τεύχους

Κυκλοφορούν  τα  τελευταία  τεύχη  του  Περιοδικού

« ΑΓΙΟΣ  ΚΟΣΜΑΣ  Ο  ΑΙΤΩΛΟΣ »

(19ο και 20ο  του έτους 2011)

 

Σύντομα κοντά σας και το πρώτο τεύχος του 2012

 

          Κυκλοφόρησαν μετά από μεγάλη καθηστέρηση, τα τελευταία τεύχη του έτους 2011, (τεύχη 19ο και 20ο) του Περιοδικού «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», που εκδίδει η Ιερά Μητρόπολίς μας, με τις ενέργειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Ο λόγος της αργοπορημένης εκδόσεως είναι προφανής. Στη σημερινή εποχή είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι τακτικές και περιοδικές εκδόσεις των εντύπων ενημερώσεως, μετά τη νομοθεσία καταργήσεως των αδειών του Υπουργείου Τύπου.

Ενδεικτικά του υφισταμένου προβλήματος, σας πληροφορούμε ότι μετά την ψήφιση του λεγομένου Μεσοπροθέσμου Νόμου -εκτός των αυξημένων πλέον εκτυπωτικών οικονομικών απαιτήσεων– μόνον για τα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής του 18ου τεύχους του περιοδικού χρειάστηκε η καταβολή του χρηματικού ποσού των 2.600,00 Ευρώ.

Παρόλες όμως τις δυσκολίες, θεωρήσαμε σωστό να μην προβούμε στην διακοπή της εκδόσεως, αφ’ ενός λόγω της μικρής ρυθμίσεως των ανωτέρω εξόδων και αφ’ ετέρου λόγω της συγκινητικής απαιτήσεως των αναγνωστών μας, - αφού γίναμε αποδέκτες πολλών τηλεφωνημάτων από συνδρομητές που παρακαλούσαν να τους αποσταλεί το περιοδικό.

Σεβαστοί και αγαπητοί αναγνώστες,

Με τις ευχές και την αγωνιώδη του επιμονή, ο ακούραστος Ποιμενάρχης μας κ. Κοσμάς αποφάσισε να συνεχίσουμε την έκδοση του περιοδικού μας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», έχοντας ως δεδομένο ότι πληθαίνουν οι αιρετικές εκδόσεις εναντίων της πίστεώς μας. Κύριος λόγος της εκδόσεως είναι η προσπάθεια όλων μας να μην καρπο-φορήσουν οι φωνές που θέλουν να ελαττωθεί ή να εκλείψει η Ορθόδοξος Φωνή της «Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας». Συμβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο και το περιοδικό μας -  έστω και στο ελάχιστο - σ’ αυτή την ουσιαστική εκκλησιαστική πληροφόρηση, παρακαλούμε για τη δική σας στήριξη στη διάδοση του λόγου του Θεού.

Στη νέα έκδοση του έτους 2012, απαιτείται επιπλέον μείωση του κόστους εκτυπώσεως, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε στη διαγραφή όσων δεν έχουν αποδώσει καμία συνδρομή και δεν έχουν εκφράσει -πέραν της εγγραφής- κάποιο ενδιαφέρον. Γίνεται κατ΄αυτόν τον τρόπο μία προσπάθεια να διατηρήσουμε τη συνδρομή των 15 Ευρώ, κατανοώντας τις δύσκολες περιστάσεις της σημερινής εποχής.

Παρακαλούμε θερμά, εάν δεν λάβετε το 21ο τεύχος (πρώτο του 2012) μέχρι το τέλος του μηνός Μαΐου, να μας ενημερώσετε για να σας το αποστείλουμε, εφ’ όσον επιθυμείτε βέβαια την συνέχιση της συνδρομής, κατόπιν εξοφλήσεως των οφειλών αυτής.

Μετά σεβασμού και τιμής,
αρχιμ. Αναστάσιος  Καντάνης
Δ/θντής  Συντάξεως – Υπεύθυνος Ύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου